Welkom bij Select

Niet alleen onze consultants zetten de mens op de eerste plaats. Select doet dit ook naar zijn werknemers toe. Open communicatie, opleidingen en toffe collega’s staan op jou te wachten. Wie net dat stapje verder wil zetten in z’n hr-carrière, is bij Select aan het juiste adres. We gaan diepgaand te werk en gaan voor een kwalitatieve topservice.

Humanresourcesprofessionals kiezen bewust voor Select

Ze weten waar Select voor staat en willen het Select-verhaal verder uitbouwen. Zo ook Kevin, een jonge recruiter die zich begin 2018 bij het team in Antwerpen voegde. Lees zijn verhaal hiernaast.

Inzetten op de kandidaat


Humanresourcesprofessionals weten waar Select voor staat en willen het Select-verhaal verder uitbouwen. Zo ook Kevin, een jonge recruiter die zich begin 2018 bij het team in Antwerpen voegde. Hij koos voor Select omwille van de samenwerking en open communicatie tussen de kantoren. Daarnaast wil hij zich ook inzetten voor de kandidaat, waar volgens hem én Select de toekomst ligt.

Consultants delen eenzelfde DNA


Consultants bij Select hebben allemaal hetzelfde DNA. Ze zijn behulpzaam, zetten alles op alles voor een goeie service, hebben ervaring binnen selectie en werving en kennis van zaken binnen de verschillende sectoren. Ze kijken bovendien verder dan enkel rekruteren en denken mee na over een hr-oplossing die rendeert op lange termijn.
Waarom kiezen HR consultants voor Select? Onze nieuwe kracht, Kevin vertelt

Ontdek het Select-DNA

Wie bij Select aan de slag gaat, leert al snel het DNA van Select kennen, in de vorm van zeven S'en. Het zijn onze zeven kernwaarden, waar al onze consultants naar streven. Ontdek ze in de video.  

Bekijk onze interne vacatures

Gepassioneerd door HR? Wil je gaan voor kwaliteit? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures en wie weet maak je binnenkort deel uit van team Select.

Interesse om te werken bij Select? Neem contact op met onze hr-dienst

Christine SlootmaekersHR Business Partner
Caroline MichelHR Business Partner