Praktische informatie

Hoe solliciteer ik? Wat gebeurt er daarna met mijn sollicitatie? Hebben jullie tips? En hoe kan Select studenten helpen? Dit en meer praktische informatie vind je terug op deze pagina.

Solliciteren bij Select Jobs

Hoe gaat dat?

De consultants van Select helpen je graag verder richting een nieuwe uitdaging. Door eerst en vooral kennis te maken met de mens achter het cv, kunnen ze jouw competenties koppelen aan het juiste bedrijf. Onze consultants zijn ervaren experts met kennis van zaken binnen jouw vakgebied. Ze begeleiden je als echte carrièrecoaches door heel het sollicitatieproces.

Solliciteren bij Select Projects

Hoe gaat dat?

Wil je aan de slag gaan bij Select Projects als projectmedewerker? Dan loopt het sollicitatieproces iets anders. Je werkt immers voor Select Projects en gaat dan samen met ons op zoek naar een project dat perfect bij jou past.

Van stage, naar studentenjob en eerste stappen in een carrière

Select steunt studenten

Een carrière begint al achter de schoolbanken. Select kan je hierbij een handje helpen. Een studentenjob die aansluit bij je studies of een eerste werkervaring? Select regelt alles voor jou. Interesse in een hr-carrière? Dan kan je bij Select terecht voor een leuke stageplaats.

Vergroot je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt

Is de stap (terug) naar de arbeidsmarkt te groot om alleen te zetten? De consultants van Select zijn niet alleen recruiters, ze zijn volwaardige carrièrecoaches die ook jou op weg helpen. Ben je lange tijd afwezig geweest door een burn-out of ziekte? Of wil je een carrièreswitch maken maar durf je niet te springen? Onze experts Employability maken jou als werknemer terug optimaal inzetbaar zodat je zonder problemen een nieuwe job kan vinden.