Select steunt studenten

Een carrière begint al achter de schoolbanken. Select kan je hierbij een handje helpen. Een studentenjob die aansluit bij je studies of een eerste werkervaring? Select regelt alles voor jou. Interesse in een HR-carrière dan kan je bij Select terecht voor een leuke stageplaats.

Een carrière begint al achter de schoolbanken

Studentenjob powered by Select

Een goed betaalde studentenjob, die je graag doet én die bovendien aansluit bij je studies? Select zorgt er voor zodat jij je tijdens de schooluren kan focussen op je diploma en in je vrije tijd meteen aan de slag kan. Zo verdien je bij en versterk je jouw CV met relevante ervaring. Nu je als student niet langer per dagen maar per uren werkt kan je bovendien in een flexibel rooster werken.
Bekijk het aanbod studentenjobs

Ervaring opdoen binnen HR

Een stage bij Select

Interesse in een carrière binnen HR? Wil je bijleren van echte HR-experts? Doe dan ervaring op bij Select en leer het bedrijfsleven van binnen en vanbuiten kennen. Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar een leuke stageplaats in één van onze kantoren. 
Ik wil een stage doen bij Select

Bijna afgestudeerd? Laat het ons weten!

Diploma net op zak, of heb je de finishlijn bijna bereikt? Geef ons een seintje en wij gaan samen met jou op zoek naar een eerste werkervaring. Onze consultants hebben een netwerk van bekende en minder bekende klanten bij wie je kan starten aan een carrière. Bovendien kennen ze die bedrijven door en door en maken ze zo de perfecte match met jouw persoonlijkheid én talenten.
Neem contact op met ons