Vind leuke studentenjobs

Select steunt studenten

Op zoek naar een studentenjob die aansluit bij je studie of ben je op zoek naar een eerste werkervaring? Select helpt studenten bij het vinden van een relevante job en neemt daarbij alles uit handen.

Een mooie carrière begint al achter de schoolbanken. Werken als jobstudent is daarbij de ideale manier op relevante ervaring op te doen.

Een carrière begint al achter de schoolbanken

Goed betaalde studentenjobs by Select

Een goed betaalde studentenjob, die je graag doet én die bovendien aansluit bij je studies?

Select zorgt er voor zodat jij je tijdens de schooluren kan focussen op je diploma en in je vrije tijd meteen aan de slag kan als jobstudent. Zo verdien je bij en versterk je jouw CV met relevante werkervaring.

Nu je als student niet langer per dagen maar per uren werkt kan je bovendien in een flexibel rooster werken.

Werkervaring opdoen binnen HR

Stage lopen bij Select

Interesse in een carrière binnen HR? Wil je bijleren van echte HR-experts? Doe als student ervaring op bij Select en leer het bedrijfsleven van binnen en van buiten kennen.

Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar een leuke stageplaats in één van onze kantoren.

Bijna afgestudeerd en geen werk? Laat het ons weten!

Diploma net op zak, of heb je als student de finishlijn bijna bereikt? Geef ons een seintje en wij gaan samen met jou op zoek naar een eerste job na je studie.

Onze consultants hebben een netwerk van bekende en minder bekende klanten bij wie je kan starten aan een carrière. Bovendien kennen ze die bedrijven door en door en vinden ze zo de perfecte match tussen vacatures en jouw persoonlijkheid én talenten.