"Professioneel, discreet en gemotiveerd"

Een sollicitatieproces: bij de ene duurt het wat langer dan bij de andere. En sommige kandidaten hebben de luxe om te kunnen kiezen uit verschillende aanbiedingen. Zo ook Ken die solliciteerde via Select.

“Ken Van Eerdewegh mocht na verschillende gesprekken opstarten als Teamleader van de planningsafdeling bij een bedrijf in Halen. Tot hij onverwacht nieuws kreeg vande procedure die hij had lopen mbt een job bij de politie”, vertelt Kevin Voets, consultant bij Select in Pelt. ‘Ken koos voor een job bij de overheid, maar bezorgde ons deze referentie …”

“In mijn zoektocht naar een nieuwe job werd ik gecontacteerd door Select, meer bepaald door Kevin Voets. Allereerst dacht ik dat Select net zoals elk ander uitzendbureau was, maar niets is minder waar. Tijdens het eerste gesprek bleek dat er op een heel ander niveau gewerkt werd.

Kevin toont veel motivatie in zijn werk waardoor ik ook meteen het vertrouwen kreeg dat onze samenwerking vlot zou verlopen. Dit bleek ook zo te zijn doordat ik toch enkele interessante vacatures voorgesteld kreeg. Telkens werd alles goed voorgesteld en was ik voorbereid om op gesprek te gaan.

Indien je op zoek bent naar een nieuwe job of nieuwe werknemer dan zal Kevin hiervoor al het nodige doen om de juiste kandidaat met de juiste vacatures te matchen.

Kort samengevat is mijn ervaring met Select en vooral Kevin Voets:Professioneel, discreet en gemotiveerd.

Met vriendelijke groeten
Ken Vaneerdewegh”

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Hier vind je al onze openstaande vacatures.

Publicatie datum: 10 december 2020

Andere testimonials van kandidaten